Overzicht
23 augustus 2024 - Sharon - Receptie Ardennen Camping Bertrix

Programma september

In september is er weer van alles te beleven op Camping Bertrix! Met het einde van de zomer in zicht, starten we de maand met een fantastische langverblijfkorting: boek nu 7 nachten en betaal er slechts 6 voor in onze accommodaties. Dit is de perfecte gelegenheid om nog even te genieten van de prachtige omgeving en de rust van de camping.

Naar de aanbiedingen

SaraBram week

Daarnaast staat september in het teken van de Sarabram week, een bruisende week speciaal georganiseerd voor senioren. Van 7 tot en met 14 september 2024 kunnen onze (senioren)gasten deelnemen aan diverse gezellige activiteiten, zoals handwerken, pétanque, klootschieten, wandelen en darten.

Het programma

Het wordt een week vol ontspanning, plezier en ontmoetingen met andere gasten. Of je nu ervaren bent in deze spellen of het gewoon eens wilt proberen, iedereen is van harte welkom!

Trailrun in september

Als kers op de taart organiseert de gemeente Bertrix in samenwerking met ons op 21 september de Trailrun Trail des Fées. Een sportief evenement waarbij je kunt genieten van de prachtige, uitdagende natuur van de Belgische Ardennen. Er zijn nog plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en mis deze unieke ervaring niet!

Meer lezen

September is dé maand om nog volop te genieten van alles wat Camping Bertrix te bieden heeft. We hopen je snel te mogen verwelkomen!